2009-05-08 12:16:16• hírek • Samsungsport

Kiárusítás Madridban

Egymás után érkeznek Madridból az átigazolási tervek, hírek. A csapat edzőt keres és játékosok után kutat, miközben kiárusítja a jelenlegi együttes nagy részét - írja a Samsungsport.hu.

A Marca mai címlapja meglepő hírt kürtöl világgá: az újság szerint a Manchester City a Real ikonját, Raúlt csábítja. A támadóért 40 millió eurót kínál az angol klub, és négy éves szerződéssel csábítanák a szigetországba a játékost. A lap közben összeállította a szurkolók feketelistját, ha a drukkereken múlna Guti, Van der Vaart, Saviola, Cannavaro, Heinze, Salgado, Faubert, Diarra, Drenthe, Javi Garcia és Dudek nem öltené magára jövőre a királyi gárda szerelését. Könnyen elképzelhető, hogy ezen játékosoktól valóban elköszönnek Madridban.

Közben a spanyol sajtó megkereste a madridi igazolásokért felelős Juan Luis Salast is, a Sports Cracks igazgatója kijelentette: Cristiano Ronaldo átigazolása nem az új elnökön múlik, csupán folytatni kell a megkezdett tárgyalásokat.


- Cristiano az elnöki pályázatoktól függetlenül érkezhet Madridba, az új vezetőnek csak ki kell fizetnie a megtárgyalt árat. A politikánk szerint egyébként a játékosok valós árát akarjuk kifizetni, elsősorban hosszútávú terveket ajánlva a labdarúgóknak. Egy komoly és összefüggő projektre van szükségünk, ami nem feltétlenül nagy reklámértékű játékosokon alapszik, hanem olyanokon, akik illenek a klub struktúrájába és címekhez segíthetnek minket.

Úgy tűnik, hiába Zidane közbenjárása, Riberyért is bankot kellene robbantania a Madridnak. A bajor vezetők ugyanis kijelentették: 70 millió euróért sem engednék el a francia játékost.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: